Sven Mary, Alex Agnew en Dirk Draulans
Volledig scherm
PREMIUM
Sven Mary, Alex Agnew en Dirk Draulans © Guy Kokken

“Wij nemen op het advocatenkantoor geen vrouwen meer aan”, alfamannen Sven Mary, Alex Agnew en Dirk Draulans over #MeToo in NINA

In oktober 2017 verscheen de hashtag MeToo. Ruim twee jaar later is de beweging nog steeds niet te stoppen. Maar wat deed het met mannen? Vinden ze het een goede zaak? Heeft het hun gedrag veranderd? We vroegen het drie bekende alfamannen advocaat Sven Mary (48), stand-upcomedian Alex Agnew (47) en wetenschapsjournalist Dirk Draulans (63). 

73 reacties

  • Stefan Van Hoof

    4 jaar geleden
    Goed gedaan Sven Mary, je kan niet voorzichtig genoeg zijn en dat je het hardop zegt is goed. Het zet meer mannen aan hetzelfde te doen en geen risico's te nemen.
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Ja, dieren verslinden elkaar omdat ze honger hebben (wet van de sterksten). Mensen verslinden elkaar enkel voor het geld. En dan zijn alle middelen veroorloofd.
  • Verstappen Martine

    4 jaar geleden
    Heu ik ga hier afgemaakt worden. maar ik moet zeggen dat ik liever met mannen dan met vrouwen werk. Sorry !
  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    Voor de meeste vrouwen is de man, het grote voorbeeld. De gelijke worden, is dan ook hun streefdoel. V weten heel goed dat M betrouwbaarder zijn, oprechter, eerlijker, sterker, virtuozer, welbespraakter, enz. Daarom richten V geen exclusief vrouwenkantoor op. Het is veel gemakkelijker voor V om te infiltreren in ... het mannenkamp. Als het scheef loopt, is er nog altijd het ondoordringbare vrouwenkamp om te gaan schuilen. Aan de ingang staan nl. veel edele ridders, stevig in het harnas.
  • john Willaert

    4 jaar geleden
    Groot gelijk. Ambras op het werk meestal met een vrouwelijke collega