Daisy uit ‘Blind Getrouwd’ heeft groot nieuws

Daisy Van Lierde (26) uit ‘Blind Getrouwd’ gaat een tweede keer haar jawoord geven. Haar vriend Philippe, een cameraman die ze tijdens de opnames van het VTM-programma leerde kennen, heeft haar ten huwelijk gevraagd.

dhs

Daisy zorgde afgelopen voorjaar voor de verrassende ontknoping van Blind Getrouwd. Na vijf weken verplicht huwelijk met Geert kon ze niet snel genoeg scheiden. Achteraf bleek dat de vrouw een relatie was begonnen met een van de cameramannen.

“Mijn vriend was een cameraman bij Blind Getrouwd, maar ik wil benadrukken dat er pas iets tussen ons is gegroeid na de opnames. Dit staat dus los van Geert: een hele toffe man, maar hij was gewoon niet de juiste voor mij”, klonk het toen.

Daisy en Philippe zitten momenteel in Londen, om te vieren dat ze één jaar een koppel zijn.

Stijn en Nuria

Stijn en Nuria, het enige koppel dat samen bleef na Blind Getrouwd, hadden eerder al aangekondigd dat ze komende zomer hun trouw opnieuw gaan overdoen. De vorige keer was door het programma immers een verplicht nummer. “Volgende zomer willen we een trouwfeest geven voor al onze vrienden en familie. Dit keer van harte! Het zal een dag vol liefde zijn”, meldden ze.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer