Archiefbeeld. Sven Mary.
Volledig scherm
Archiefbeeld. Sven Mary. © belga

#MeToo-uitspraak Sven Mary stuit op kritiek: “Wat een ongelofelijk kromme redenering”

In het weekend van Internationale Vrouwendag publiceert ons magazine ‘Nina’ een interview waarin onder meer strafpleiter Sven Mary aan het woord wordt gelaten over zijn ervaringen als man met #MeToo. De bekende advocaat zegt onder andere hoe hij in zijn kantoor liever geen vrouwen meer aanneemt uit angst voor “#Metoo-toestanden”. En die uitspraak wordt hem niet in dank afgenomen. Op Twitter regent het kritiek en verschillende twitteraars hopen op een onderzoek van Unia. 

60 reacties

  • Jean Donny

    4 jaar geleden
    Groot gelijk Sven, enkel in belgie mag de waarheid niet uitgesproken worden! Trouwens vrouwen baas in eigen buik, ondernemers baas in eigen onderneming !JJ
  • Gino Sinnesael

    4 jaar geleden
    Dit is geen kromme redenering, maar misschien wel een "te rechtlijnige"!
  • Marc Camp

    4 jaar geleden
    Hij komt er tenminste voor uit. Als je zoiets meemaakt terwijl je onschuldig bent en je goede naam door zo iemand te grabbel wordt gegooid, dan neem je draconische maatregelen. Dat hier mensen zijn die niet akkoord gaan en dit niet begrijpen is te hopen dat ze het zelf niet meemaken, al is de kans nu eenmaal wel groot. Zeker als het zogenaamd slachtoffer geduld heeft en een jaartje of 10 a 20 wacht, want dan kan men niet veel meer bewijzen en geloofd men altijd het diegene die klaagt!
  • maud hallett

    4 jaar geleden
    Groot gelijk Sven Mary
  • DIRK VAN DESSEL

    4 jaar geleden
    Hoogste tijd dat er als zelfverdediging tegen excessen van het "feminisme" een "masculisme" beweging wordt in gang gesteld om de billijke belangen behartiging te vrijwaren van door "feminisme" belaagde mannen en die zijn er inmiddels genoeg, meer dan genoeg !