© cn

Modellen met down schitteren op catwalk Genk Showt

Maar liefst vijf modellen met down hebben het beste van zichzelf gegeven tijdens de eerste van de twee dagen Genk Showt zaterdag op de Grote Markt in het centrum. In een barstensvolle tent kregen ze al snel het publiek op hun hand.

cn

Genk Showt is een fashion-event dat het centrummanagement in samenwerking met lokale handelaars heeft opgezet. In totaal tonen meer dan veertig handelszaken er hun lente- en zomercollecties tijdens vier opeenvolgende shows. Twee op zaterdag en twee op zondag. Voor de eerste maal in vier jaar tijd met modellen met down op de catwalk.

Alsof ze nooit iets anders deden verliep zelfs hun eerste defilé heel erg vlot. Een glimlach van hier tot in Tokio en vooral met een presence waar nogal wat modellen jaloers op zouden zijn. Het gebeurt dan ook niet alle dagen dat het vijftal het podium mag delen met onder meer Kelly Pfaff, Justine Jonckheere, Annemie Ramaekers en Henry Seoeyen. En ook nog eens met Cynthia Reekmans als gastvrouw. Stuk voor stuk magneten die zorgden voor een barstensvolle tent.

Jawel, ook zondag nog zal de toegang hiervoor gratis zijn. Tel daar in de rand nog de verschillende standen bij die het mode-event nog wat optillen en niet in het minst die met de lekkere hapjes en drankjes. Zaterdagavond is er nog een afterfashion-party met onder meer Kelly Pfaff en Mythox als DJ’s en zondag zijn nog twee modeshows. Eentje om 14 en eentje om 16 uur.

© cn

© cn

© cn