AFP
Volledig scherm
© AFP
Borussia Mönchengladbach BMG
1
EINDE
2
Borussia Dortmund BVB
  • 50' Goal Lars Stindl
  • Thorgan Hazard Goal 8'
  • Achraf Hakimi Goal 71'

Thorgan Hazard scoort heerlijk tegen ex-club en zet Dortmund op weg naar zege

BundesligaThorgan Hazard zette Borussia Dortmund op weg naar een 2-1-zege tegen Borussia Mönchengladbach. De Rode Duivel brak de ban voor die Borussen, het werd uiteindelijk 2-1. Dortmund is nu tweede, op één punt van Bayern München, dat morgen speelt. Hazard speelde 83 minuten, Axel Witsel de hele match. 

0 reacties

  1. TRANSFERSOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”
    PREMIUM
    Voetbal
    14

    TRANSFER­SOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”

    Als het van Arsène Wenger had afgehangen, dan had Émile Mpenza ooit voor Arsenal gevoetbald. Hij zat zelfs bij hem aan tafel. Ook Juventus wilde de Rode Duivel. Maar Schalke 04 gokte en uiteindelijk won niemand. Hoe een exorbitante vraagprijs ervoor zorgde dat de opmars van Mpenza gefnuikt werd, bespreken we in aflevering twee van onze reeks “transferdeals die álles hadden kunnen veranderen”. Mpenza blikt terug: “Ik had één van de Invincibles kunnen zijn.”
  2. Zoals een sprookje: YouTuber Jindaoui (27) debuteert voor 60.000 fans, trapt penalty binnen en bekert verder met Hertha Berlijn

    Zoals een sprookje: YouTuber Jindaoui (27) debuteert voor 60.000 fans, trapt penalty binnen en bekert verder met Hertha Berlijn

    Met 1,75 miljoen volgers op YouTube, 2,1 miljoen op Instagram en 2,6 miljoen op TikTok is Nader Jindaoui een fenomeen op de sociale media, maar sinds gisteren is hij ook populair in het Olympisch Stadion van Hertha Berlijn. In minuut 80 viel de Hertha-fan tijdens een fel beladen achtste finale van de Duitse beker in tegen Hamburg bij een achterstand van 1-2. 60.000 toeschouwers zagen hoe het nog tot verlengingen kwam, waarna Jindaoui in de penaltyserie zijn elfmeter binnentrapte. Goed voor de kwalificatie en een straf verhaal.