Advocaat Sven Mary
Volledig scherm
PREMIUM
Advocaat Sven Mary © Sebastien Smets

Kans bestaat dat Sven Mary zich voor rechter moet verantwoorden na #MeToo-uitspraak

De kans bestaat dat de uitspraken die Sven Mary (48) dit weekend deed in ons magazine Nina, nog een staartje krijgen in de rechtbank. De bekende Brusselse strafpleiter liet zich ontvallen dat hij in zijn kantoor liever geen vrouwen meer aanneemt uit angst voor “#MeToo-toestanden”.

181 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    4 jaar geleden
    Hoogste tijd voor de restauratie van "Vrijheid van Meningsuiting" die sinds de PoCo-revolutie van Mei-68 meer en meer wordt belaagd.
  • Dietrich Vandrey

    4 jaar geleden
    Voor de rechter ?? De wereld om z'n kop. De hele feministisch me too vereniging heeft deze situatie zelf gecreëerd verdorie.
  • Johan Van hoof

    4 jaar geleden
    Die man neemt aan wie hij wil.
  • Gerrit Goossens

    4 jaar geleden
    Beeld je wel eens in wat Mary heeft meegemaakt: valselijk beschuldigd van ongewenst seksueel gedrag. Weet je wat dat doet met die man, zijn vrouw, zijn kinderen? Dat die dan voorzichtig wordt en dergelijke toestanden wil vermijden, snap ik. Maar in dit land mag je daar dan niet eerlijk voor uitkomen, want dan ben je blijkbaar een monster.
  • Frederic De Man

    4 jaar geleden
    Zoals ik hier lees, drukt hij een voorkeur uit met het woord "liever". Hij kan evengoed toch overtuigd worden maar daar heeft hij keuzevrijheid in. Van uitsluiten lijkt me hier geen sprake. In ontharingsalons worden mannen toch ook vaak geweigerd omwille van geslacht? En zo zijn er nog voorbeelden... en discriminatie zoals status quo. Dit is een perfect voorbeeld waar iemand ondanks mogelijks de beste capaciteiten geweigerd wordt omwille van geslacht. Dan maar aan de dop?