De Camargo (KV Mechelen), Vlap (Anderlecht) en Wolf (Racing Genk): allen maken ze nog kans op het laatste ticket voor play-off 1.
Volledig scherm
De Camargo (KV Mechelen), Vlap (Anderlecht) en Wolf (Racing Genk): allen maken ze nog kans op het laatste ticket voor play-off 1. © Belga/PN

OVERZICHT. Mechelen, Genk én Anderlecht maken op laatste speeldag uit wie PO1 speelt - Waasland-Beveren of Oostende degradeert - Club 15 punten los

Jupiler Pro LeaguePas volgende week kennen we de zesde deelnemer aan play-off 1, alarmfase donkerrood voor Waasland-Beveren onderin en Club Brugge 15 punten los: ziedaar de belangrijkste conclusies van de voorlaatste speeldag in de Jupiler Pro League.

25 reacties

  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Ramon Simon, maar waarom zou Mechelen of Genk het dan meer verdienen want die hebben beide 3 keer meer verloren dit seizoen dan Anderlecht. dus vertel me eens waarom die ploegen of Mechelen want daar gaat het voor u voor het meer verdienen dan Anderlecht als je zegt zo vaak verliezen. Jan Verstraete en wat hebben de andere ploegen dan meer gedaan om er recht op te hebben.
  • DIRK SPRANGERS

    4 jaar geleden
    Als de VAR gisteren in minuut 93 zijn werk deed in Mechelen,ging het waarschijnlijk enkel tussen Genk en Mechelen
  • Ramon Simon

    4 jaar geleden
    Als Anderlecht nog PO1 haalt zou dat echt afgang zijn voor onze competitie.Zo slecht spelen, zo vaak verliezen en dan nog PO1 halen? Nee dat mag niet. PO gewoon afschaffen, een aantal clubs hebben een mooi seizoen achter de rug, Anderlecht en Genk blijven achter zonder Europees voetbal. Zo meot het zijn, straks via PO verliest een kleine club zijn mooi seizoen aan een club die een heel seizoen lelijk voetbal brengt.
  • Freddy Madou

    4 jaar geleden
    Zo zie je maar nog eens wat de pintjesliga waard is, Anderlecht zal nog in de play-offs geraken niet door hun mooi spel maar door de zwakte van de andere ploegen, en die play-offs dat is toch het grootste bedrog dat je kan hebben in de voetbalwereld nergens bestaat dit in gans de wereld enkel en alleen in België, en de voetbalsupporters lopen er met open ogen in deze willen bedrogen worden, blijf vier weken thuis en ze schaffen die play-offs af die bende dieven van de voetbalbond.
  • frankie bressinck

    4 jaar geleden
    Zouden ze de PO1 niet afschaffen? Club 15 punten los op Gent en 21 op Standard! Charleroi zal nog de gevaarlijkste tegenstander zijn! En we hebben gezien wat Club waard is tegen de reserven van Manchester U.