Laura
Volledig scherm
PREMIUM
Laura © VTM

Laura van ‘Blind Getrouwd’ gelooft in de juiste timing: “Als ik mijn exen nu zou tegenkomen, zou het misschien wél lukken”

TV“Ik kwam binnen en dacht meteen: wat een tijger.” Laura’s speech over haar kersverse echtgenoot Sonny (30) zette instant de toon voor dit seizoen van 'Blind Getrouwd’. “What you see is what you get bij mij, en daar houdt Sonny ook van”, zegt ze. Pas over enkele weken weten we of hun match er ook eentje is op de lange(re) termijn.

4 reacties

  • carine francoys

    4 jaar geleden
    Jammer voor Sonny die man heeft het hart op de juiste plaats...dat is geen vrouw voor hem... ze heeft niet enkel last van ochtendhumeur maar zelfs tot middernacht...Sonny steek daar geen energie meer in je kan beter krijgen..zo sympathieke kerel...
  • DANIEL DU FOUR

    4 jaar geleden
    Zeg aan Laura dat haar 2 ex'en waarmee ze het nu wél eens zou proberen, helemaal geen zit daarvoor hebben. Integendeel, er is er geen enkele die Laura nog terugwil, en zeker niet om hen in hun huidige relatie te komen "storen". Laura heeft een groot gedacht van zichzelf. Geef haar snel een warme chocomelk, dat de Ijskoningin rap smelt. Sonny verdient véél beter. Verlies je tijd en energie niet, Sonny.
  • karl van dyck

    4 jaar geleden
    En gelijk heeft ze. Elke relatie die je ooit in je leven hebt gehad, heeft een bepaald doel om je weg te zoeken in een relatie. Sommigen,ik zeg wel sommigen,want het merendeel volgt de meute en blijft hangen in relaties die al dan niet goed werken. Meeste mensen in relaties leven gewoon naast mekaar en leiden hun eigen leven.
  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    De "liefde" wordt dus bepaald wat er te presenteren valt op bepaalde gebieden.