Thomas Vanderveken en zijn partner Véronique Leysen.
Volledig scherm
Thomas Vanderveken en zijn partner Véronique Leysen. © Dieter Bacquaert

Thomas Vanderveken ergert zich aan papierwinkel die komt kijken bij vaderschap: “Het is 2020, mannen”

ShowbizzPresentator Thomas Vanderveken (38) en zijn partner Véronique Leysen (34) kregen in februari hun tweede kindje: een zoontje genaamd  Isaï, dat geboren werd via een keizersnede. “Geboren op 17-02-2020”, schreef Véronique toen op Instagram. “Plots een pakje liefde uit mijn buik!” Isaï is het kersverse broertje van Otto (3). Maar nu schrijft het gezin over iets heel anders op sociale media: de enorme papierwinkel die komt kijken bij het ouderschap. 

42 reacties

  • Eddy Vermeulen

    4 jaar geleden
    Ik begrijp hem niet zo goed. Toen mijn dochter in 1985 werd geboren moest ik alles alleen in orde maken. Was de tijd van mijn leven, van hier naar daar om alles in orde te maken, want ik was zo trots op mijn twee meisjes.
  • moham bazina

    4 jaar geleden
    Grote zagevent. Wees blij met wat je krijgt en als het teveel moeite is, laat het dan zo. Maar stop met klagen. Soms is iedereen gelijk voor de wet. Ook BV -(tjes)
  • leen hanssens

    4 jaar geleden
    Thomas, wees blij dat je van dit alles kan genieten. 50 jaar geleden moest alles binnen de drie dagen gedaan worden. Aangeven op het gemeentehuis met 2 getuigen die je meestal niet kende, die waren altijd ter beschikking.
  • Per Bloem

    4 jaar geleden
    Vroeger had je drie dagen met een geboorte en je moest de kleine aangeven met de burgerlijke stand alles moest je belopen in drie dagen zonder internet zonder gsm En dat lukte iedereen Was je kind ziek of nodige zorgen keek niemand naar om drie wettelijke dagen klaar
  • Clemence Nees

    4 jaar geleden
    Maak dat a.u.b.niet te makkelijk en automatisch in orde. Hoevelen gaan daar dan weer van profiteren? Voor wat hoort wat, Thomaske