Vrouw met mondmasker op de Piazza Navona in Rome.
Volledig scherm
Vrouw met mondmasker op de Piazza Navona in Rome. © Photo News

Buitenlandse Zaken raadt niet-essentiële reizen naar getroffen Italiaanse regio's af

Buitenlandse Zaken raadt niet-essentiële reizen naar de regio Lombardije en veertien Italiaanse provincies af. Dat blijkt uit het reisadvies voor Italië dat Buitenlandse Zaken zondag heeft aangepast, als gevolg van de maatregelen die de Italiaanse regering afgelopen nacht heeft bekendgemaakt.

6 reacties

  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    Kordaatheid van beslissingen is geen al te sterke kant van de politiekers hier. Altijd maar talmen, nog eens bekijken, ronddraaien, verleggen, doorschuiven, enz.
  • paola nerozzi

    4 jaar geleden
    Ze vertellen wel niet alles de scholen zijn dicht maar de kinderen spelen wel buiten want de ouders houden ze niet binnen wel in andere gebieden niet van degene die ze in quarantaine hebben geplaatst
  • GISLAIN GOSSEYE

    4 jaar geleden
    Waarom niet onmiddellijk verbieden ? Zoals het nu is krijgen de mensen die geboekt hebben voor het paasverlof hun geld niet terug. Indien de regering een verbod zou instellen kunen die mensen hun geld wel terugkrijgen.
  • Gustaaf Tielemans

    4 jaar geleden
    Zal wel efkes duren tegen zij beslissingen hebben genomen is de Corona virus al lang voorbij.
  • Pascale Simmonds

    4 jaar geleden
    Mooi dat de regering trouw blijft aan de regels van de Europese Unie, en pas als Land ingrijpt, als het te laat is voor zijn eigen bevolking... hopelijk les geleerd bende meelopers, Het is tijd om voor UW landgenoten op te komen, maar dat is aan Maggie niet besteed!