BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Beerschot wint eerste beklijvende promotiematch met kleinste verschil van OHL

Belgisch voetbalDe return van de titelfinales in 1B kondigt zich als razend spannend aan. Beerschot had in de eerste helft van de beklijvende heenwedstrijd kansen genoeg om OH Leuven definitief uit te tellen, maar moest uiteindelijk vrede nemen met een krappe 1-0 winst. Zo blijft alles komende zaterdag speelbaar aan Den Dreef.

8 reacties

  • François Nuyts

    4 jaar geleden
    Tot slot kan je beter winnen met 1-0 dan bv met 2-1 . Een slechte uitslag is dit zeker niet . OHL moet nu sowieso proberen te scoren , en dan komen er ook kansen om tegen te scoren . Dus , Beerschot staat er in principe goed voor , eenmaal tegen scoren en OHL moet er al 3 gaan maken .
  • Nick Mees

    4 jaar geleden
    1-0 is een karige beloning voor een veel betere thuisploeg. Beste man bij OHL was Henkinet, punt. Match had bij de rust beslist moeten zijn, lang voor de eerste ‘kans’ van de bezoekers.
  • willem calant

    4 jaar geleden
    Als er hier spreken van 1-1 juiste uitlag heb ik precies een andere wedstrijd bekeken. Leuven mag Hekinet op hun blote knieën danken dat ze volgende week nog een kans hebben.
  • Erik Audenaert

    4 jaar geleden
    OHL heeft alles te danken aan hun doelman of het was over . Die speelde een wereldpartij .
  • iwan van vlierberghe

    4 jaar geleden
    een voordeel voor beerschot is dat door de goeie 20min van OHL de favorietenrol weer bij de Leuvenaars ligt, tenminste dat hoor ik in hun commentaren en Euvrard lijkt mij een matige mental coach veel lachen doen ze daar niet met hem denk ik...