Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kortsluiting in het hoofd bij rode kaart Vanheusden, moet Standard drie speeldagen vrezen?

StandardStandard-STVV was één langgerekte geeuw. Tot het licht uitging bij Zinho Vanheusden (20) - ai, ai. Zijn rode kaart kan zware gevolgen hebben voor Standard met play-off 1 in het vooruitzicht.

7 reacties

  • Frans De Kock

    4 jaar geleden
    25% voetbal 75% intimidatie
  • moons fons

    4 jaar geleden
    Ben fan van Zinho. De eerlijkheid is dat die jongen serieus naast zijn schoenen aan het lopen is. Dit was niet de eerste keer en waaschijnlijk ook niet de laatste keer ! Echt straffen zodat hij tot inkeer komt.
  • johnny palmaers

    4 jaar geleden
    Je krijgt wat je verdient. Voor Malinovski van KRC Genk is vorige competitie 10 weken schorsing gevraagd door de bond. Hij verdiende die niet en hij kreeg ze uiteindelijk niet. Maar als je indertijd 10 schorsingsdagen eiste voor een fase die lachwekkend afrekenend was met het oog op de titelstrijd, dan is het nu een lachertje als Vanheusden voor zijn doodtrap aan De Bruyn met drie schorsingsdagen zou wegkomen. Ik ben benieuwd hoe de bond hierop reageert.
  • Gaston Foubert

    4 jaar geleden
    Nog zo ene die zijn naam mee heeft als het op kaarten krijgen is. Kon er een paar meer hebben gekregen dit seizoen. Dit was er wel serieus over en hij besefte het ook wel zelf.
  • frans de vroede

    4 jaar geleden
    moet geen 3 speeldagen krijgen maar 6 het is niet de eerste keer dat hij zulke fouten maakt .