Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Koning verlengt opdracht van Dewael en Laruelle: “Vorm nu snel een regering”

 Koning Filip heeft de opdracht van informateurs Patrick Dewael en Sabine Laruelle verlengd tot 16 maart. Dan brengt het duo zijn eindverslag uit op het paleis. De informateurs moeten verder de nodige initiatieven nemen om snel een regering te vormen. “De dringende problemen waarmee ons land geconfronteerd wordt, moeten aangepakt worden”, klinkt het.

226 reacties

  • Anoniem

    4 jaar geleden
    danny janssens en bij wie sluit uw gedachtengoed aan, bij degene die de juiste vrienden hebben en zich alles kunnen veroorloven zoals mensen uisluiten omdat die een andere mening hebben, en waar droom jij van, alle kiezers van N-Va en Vlbelang opsluiten zonder proces. Degene die het hardste roepen, wij zijn sociaal zijn meestal mensen die hun privileges beschermen, solidariteit met Wallonië daar heb ik geen problemen mee, maar voor elke cent die onzorgvuldig beheerd wordt werkt iemand.
  • Marcel Willems

    4 jaar geleden
    Waar blijft NVA met een werkbaar voorstel ipv op de PS uit te vallen .Beiden moeten water in de wijn doen ,dat is echte democratie ,de rest is particratie en daar kan men een land niet mee besturen
  • Therese Van Moere

    4 jaar geleden
    Ik geloof niemand niet meer in depoltiek het enige waarbij nog in geloof is mijn portemonnee
  • Urban Vyaas

    4 jaar geleden
    De CD&V top heeft zichzelf voor blok gezet door haar leden te bevragen met een zeer suggestieve enquete. Als ze nu alsnog in een vivaldi coalitie zouden stappen zouden ze eigenlijk ingaan tegen de meerderheid van haar eigen leden. En het voortbestaan van die partij (9%) hangt al aan een zijden draadje. Er is niet veel meer nodig om onder de 5% (kiesdrempel) te zinken.
  • danny janssens

    4 jaar geleden
    als er geen regering komt dan is het beter dat Vlaanderen bij Duitsland gaat, daar passen ze beter bij dan bij de nuchtere Nederlanders. Al is Vlaanderen wel blijven steken bij het Duitse gedachtengoed van de jaren 30