De Chinese arts Zhu Heping werkte in een ziekenhuis in Wuhan, waar het coronavirus uitbrak.
Volledig scherm
De Chinese arts Zhu Heping werkte in een ziekenhuis in Wuhan, waar het coronavirus uitbrak. © Wuhan Central Hospital/Photonews

Opnieuw Chinese arts in Wuhan gestorven aan coronavirus

Dokter Zhu Heping, adjunct-directeur van de afdeling oogheelkunde in een ziekenhuis in Wuhan, is vandaag overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat meldt de Chinese staatskrant People’s Daily. Zijn dood wordt ook bevestigd door verschillende collega’s, zo bericht de krant. Zhu Heping is de vierde arts in het Wuhan Central Hospital die sterft bij het bestrijden van het coronavirus.

5 reacties

  • Luc Hermans

    4 jaar geleden
    Voor mij is dit meer een mislukt experiment Ik vertrouw die Chinezen voor geen 5 cent
  • Norbert Corten

    4 jaar geleden
    Dat zien er toch geen bejaarde mensen uit!
  • Rayan El Arami

    4 jaar geleden
    Overwerkt, stik kapot, een gigantisch slaapgebrek en waarschijnlijk nauwelijks de tijd om fatsoenlijk te eten, en continu rechtstreeks contact met zware gevallen. Behoorlijk normaal als dan af en toe ook een arts bezwijkt aan een virus dat bij de meeste mensen nauwelijks symptomen veroorzaakt.
  • Pascale Simmonds

    4 jaar geleden
    Tuurlijk zal het oplopen in ziekenhuizen, donderdag op spoed geen enkele dokter, verpleegster met mondmasker in het UZA , das er om vragen hè !
  • robrecht Peeters

    4 jaar geleden
    verleden week vroeg een reporter in Duitsland een huisarts of hij op huisbezoek zou gaan bij iemand welke vermoedelijk corona opliep antwoordde deze dat het probleem zich nog niet stelde.Toen hij aandrong dat hij daar toch al had moeten over nadenken antwoordde de huisarts voor lopende camera WAARSCHIJNLIJK. Dus niet, eens de ziekte losbrandt