Francky Dury
Volledig scherm
PREMIUM
Francky Dury © BELGA

Zulte Waregem zet Dury uit de wind na kritisch communiqué: “Maar deze mentaliteit kan niet. Anders gaat het verkeerde kant uit”

Zulte Waregem“We verwachten dat spelers en staf zich grondig bezinnen”, aldus een communiqué van Zulte Waregem na de 7-0 op Anderlecht. Maar lees dat niet als een motie van wantrouwen naar Francky Dury. De club stelt het tienjarig contract met de coach niet in vraag: “We gaan de rit ­samen uitzingen.”

14 reacties

  • Dennis Sonneville

    4 jaar geleden
    @Henk Bollaert, bekijk eens de goal van Doku net na rust. Zie eens die verdediger die hem eerst kweet nie hoeveel ruimte geeft, dan naar hem toesnelt om dan weer in te houden.
  • Henk Bollaert

    4 jaar geleden
    Edwig Smeets, een verkochte wedstrijd zegt u! Kom dan met bewijzen aub
  • Stlvaan Rommens

    4 jaar geleden
    Ik zei anderhalf jaar geleden al na de 5de nederlaag op rij (thuis tegen KVK, er zouden nog 3 nederlagen volgen) stop met Dury (uitgekeken op elkaar) & neem een jonge trainer bv. Jonas De Roeck. Sylvaan Rommens - 56 jaar supporter.
  • christiaan vandenbroucke

    4 jaar geleden
    Om te beginnen een nieuwe verdediging dat is al jaren bijna de slechtste verdediging van eerste klas,daar lopen 2 bij van bijna 80 jaar te samen en hebben mede zeggenschap op de taktiek en opstelling van de ploeg met Dury,dat kan niet,de bewijzen zijn daar 5 punten op 30 en misschien met 5 op 33 met het weekend nu bij.Ze zouden beter eens zien naar Charleroi verdediging spelen om daarna de omschakeling en het zijn altijd de punten die tellen mooi voetbal of niet dat speelt gene rol.
  • Edwig Smeets

    4 jaar geleden
    duidelijk een wedstrijd die verkocht is, foei aan het voetbal.