© Photo News

Nog steeds geen witte rook bij Sporting Lokeren: oplossing moet er voor woensdag zijn

Louis de Vries, de voorzitter en eigenaar van Sporting Lokeren, blijft werk maken van de redding van de club met stamnummer 282. Maandagavond was er een bijeenkomst van de Raad van Bestuur waarin men verder zoekt naar een oplossing voor de financiële problemen. Die oplossing moet er voor woensdag komen want dan dienen de bondsschulden, die de club heeft opgestapeld, afgelost te worden. Zo niet dreigt een faillissement en schrapping van het stamnummer van Sporting Lokeren.

LEES OOK: Hoe het Lokeren van Louis De Vries in negen maanden tijd op de rand van de afgrond terecht kwam

Een actie van enkele fans van Sporting Lokeren om maandagavond met handdoeken naar het Daknamstadion af te zakken werd rond elf uur afgelast. De supporters wilden symbolisch zelf de handdoek gooien omdat Louis de Vries dat blijkbaar niet wil doen. De opschorting van de ludieke actie kwam er omdat de fans de uitkomst van de Raad van Bestuur willen afwachten.

De voorzitter van zijn kant probeerde maandagavond nog te zoeken naar een oplossing. Een gegeven dat wel eens zou kunnen uitlopen tot na middernacht. Dinsdag zal dan een officieel communiqué volgen vanuit de club. Eén met goed of slecht nieuws, want op woensdag moeten de bondsschulden nu eenmaal aangezuiverd worden.

MEER OVER Lokeren-Temse

MEER OVER VOETBAL