EPA - AFP - Photo_News
Volledig scherm
© EPA - AFP - Photo_News

Dit zijn de quarantainemaatregelen die de 60 miljoen Italianen moeten naleven

De iets meer dan 60 miljoen Italianen op het vasteland, Sardinië en Sicilië ontwaken in een grotendeels stilgevallen land. Premier Giuseppe Conte kondigde gisteravond aan dat de maatregelen om de coronacrisis te bestrijden zijn uitgebreid tot het hele land. Iedereen moet zoveel mogelijk thuisblijven, raadt de regeringsleider met aandrang aan.

13 reacties

  • Willy Caron

    4 jaar geleden
    Waar blijft Europa. Elk lid van de Europese Gemeenschap stelt hun eigen maatregelen. Een virus stopt heus niet aan een grens. Een stevig Europees beleid, met Europese maatregelen, kan beter bijdragen tot het bestrijden van deze pandemie.
  • Erik Vervenne

    4 jaar geleden
    Vermoedelijk de juiste beslissing. Slimme mensen losse problemen op; een genie voorkomt de problemen. (Albert Einstein) Binnen drie weken is het probleem in Italië opgelost. Wij gaan er nog maanden zitten.
  • Kelly Verlinden

    4 jaar geleden
    Niets absurds aan Johan Vercarre, dit had in heel Europa moeten gebeuren meer dan een maand terug met extra maatregelen voor reizigers. Dan was er nu niets aan de hand. Dit komt hier ook nog dankzij onze talmende regering. In Frankrijk en Duitsland ook, het virus kan je niet op een andere manier stoppen momenteel. 5% en meer overlijdens.
  • Pieter De Ruyter

    4 jaar geleden
    Gaan werken mag,een uurtje joggen niet.
  • Johan Vercarre

    4 jaar geleden
    Absurd tot en met ! Het plan van de Elite is met glans gelukt, om ganse bevolkingsgroepen onder controle te houden. Ze krijgen ze niet dood, dus dat. En bedenk, vandekempen bart, dat dit ook het resultaat is van extreemrechts. Dus, Vlaams Blok bij ons ? Nee bedankt !