Marc Coucke en Wout Bru gaan op zoek naar personeel in 'De Sollicitatie'.
Volledig scherm
Marc Coucke en Wout Bru gaan op zoek naar personeel in 'De Sollicitatie'. © VIER

Marc Coucke en Wout Bru zoeken personeel in ‘De Sollicitatie’: flexibel, stressbestendig en 2.500 euro bruto

TVEr zijn maar weinig mensen die solliciteren leuk vinden, maar kijken hoe anderen het doen is dan net heel entertainend. Daarom brengt VIER het programma ‘De Sollicitatie’ vanaf maandag 16 maart terug voor een derde seizoen. Daarin maken al direct twee opvallende gezichten een verschijning.

8 reacties

  • Bert Van Doren

    4 jaar geleden
    Dat is toch een brug te ver de ene kan zijn handjes niet thuis houden en de andere sjoemelt er op los ik zou hen niet graag als werkgever hebben.
  • Tony Van De Perre

    4 jaar geleden
    Voor met den Bru te werken is zelfs 25000 euro te weinig.
  • romain baeyens

    4 jaar geleden
    2500 euro brutto dat is 1200 net hoeveel leefloon krijgt men, dus werken voor enkele honderden euros, en een solicitatiegesprek met couke die zoveel per minuut verdiend
  • Claude Van Isterdael

    4 jaar geleden
    Zouden de heren Coucke en Bru voor 2500 EUR BRUTO, willen werken ??
  • PETER Vandaele

    4 jaar geleden
    De gelukkige krijgt 2500 € bruto. Daar wordt je niet echt vrolijk van om 's middags en 's avonds te werken in service coupé, en dan nog de weekends te werken.Geen wonder dat de horeca schreewt om personeel, je krijgt voor weekend werk enkel en alleen een bonus op zondag die om te wenen is, andere bedrijven geven een royale toeslag als je in het weekend werkt. Dus mensen , vergeet de horeca als je echt iets wil verdienen, of loon naar werken.