Amazon.
Volledig scherm
Amazon. © REUTERS

Hoe goedkoop zijn de producten op het kersverse Amazon.nl nu echt?

Na jaren van speculatie en maanden van geruchten heeft Amazon vanochtend de virtuele deuren van haar Nederlandse webwinkel geopend. Ook Belgische klanten kunnen er bestellen. Een eerste analyse van de prijzen toont dat de Nederlandse webwinkel van Amazon net iets goedkoper is dan zijn Duitse voorganger. 

19 reacties

  • Abdel Nasser

    4 jaar geleden
    Ik vind Amazon zeker niet goedkoper dan een fysieke Belgische winkel. Ik heb ook al een miskoop gedaan omdat de beschrijving van producten niet deugt.
  • Marc Van Opstal

    4 jaar geleden
    Voorlopig is Amazon.UK met voorsprong het goedkoopste maar dat zal veranderen als er binnenkort waarschijnlijk douanekosten zullen bijkomen, wegens afkomstig van buiten de EU. Jammer, want Amazon.UK had ook een perfecte service, heel wat anders dan Frankrijk, waar blijkbaar een stel idioten de zaak runt.
  • Berle Boffums

    4 jaar geleden
    Meestal dezelfde Chinese rommel als bij AliExpress of AliBaba...maar 3 keer duurder. Nee bedankt!
  • Marcus Camps

    4 jaar geleden
    Na een paar miskopen en BTW fraude op Amazon heb ik het voor bekeken gehouden op dat forum. We hebben dat medium ook helemaal niet nodig, integendeel zelfs. Wees wat creatief en ga zelf rechtstreeks op zoek naar een betrouwbare leverancier. Als het misloopt bij hen, geven ze toch niet thuis ...
  • Louis Heyens

    4 jaar geleden
    bij veel producten staat "verzending uit China" Wel, waarom zou je het dan niet ineens zelf daar bestellen? Dat is vaak aan 1/2 tot 1/3 van de prijs bij Amazon. Invoertaksen onder de 22 euro is 0,0 euro en dan vaak nog met een gratis verzending terwijl je bij Amazon meer dan 20 euro moet kopen voor een "gratis" verzending