Marc Coucke schudt zijn 'onafhankelijk adviseur' Wouter Vandenhaute, naast de nieuwe CEO Karel Van Eetvelt, de hand voor een thuismatch van Anderlecht.
Volledig scherm
Marc Coucke schudt zijn 'onafhankelijk adviseur' Wouter Vandenhaute, naast de nieuwe CEO Karel Van Eetvelt, de hand voor een thuismatch van Anderlecht. © BELGA

Marc Coucke voorziet ook na twijfels Waasland-Beveren geen problemen rond licentie Anderlecht

Jupiler Pro LeagueTerwijl de overname van KV Oostende op losse schroeven staat, vraagt Waasland-Beveren de licentiecommissie extra onderzoek te doen naar KVO - en naar Anderlecht.

82 reacties

  • Gert Valkenborghs

    4 jaar geleden
    waren halen jullie dat WB verdacht is van omkoping? dat is iets nieuw,KV heeft wb benaderd voor omkoping en WB heeft niet toegehapt,zie niet in waarom WB dat gestraft moet worden.
  • Walter De Vuyst

    4 jaar geleden
    Klachten , bedrog en manipulatie in de voetbalwereld zijn reeds lang schering en inslag. Ik herinner me een wedstrijd uit een ver verleden om de kampioenstitel in tweede klasse tussen Cercle Brugge en Eendracht Aalst . Eendracht pakte de titel maar verloor deze later voor de groene tafel door een vermeende klacht van Cercle . Wat Anderlecht betreft : deze jeugdige ploeg met veel individuele klasse handhaaft zich behoorlijk ,meer moet dit voorlopig niet zijn .
  • Jan Jansens

    4 jaar geleden
    Dat is zoals Ferrari bij de formule 1 sommige teams mogen altijd meer dan anderen.
  • Erwin Lauwens

    4 jaar geleden
    @Tommy Robin: inderdaad de licentie van KVM kan nog ingetrokken worden. Wedden dat het zal gebeuren moest KVM PO1 halen? Dan gaan ze 'testmatchen organiseren tussen Genk en Anderlecht voor de laatste PO1-plaats. De scheidsrechter en de VAR zal dan wel 'juist' aangeduid worden en de nodige instructies krijgen.
  • Luc VAN BEVEREN

    4 jaar geleden
    Schaf al play off af.