In de dagwinkel werden cannabis en nagemaakte vuilniszakken aangetroffen. © Politiezone Antwerpen

Dagwinkel verkoopt drugs, lachgas en valse vuilniszakken: zaak verzegeld

Een dagwinkel in de Osystraat in Antwerpen-Noord is verzegeld na een politieactie. In de handelszaak bleken drugs, lachgas en nagemaakte vuilniszakken verkocht te worden.

sare

Inspecteurs van het wijkteam en wijkondersteuningsteam van de regio City (Antwerpen-Noord en Borgerhout) vielen zondag binnen in een dagwinkel in de Osystraat. “De controle kwam er nadat een drugsdeal vastgesteld was”, zegt de politiezone Antwerpen.

Bij de controle werd in de handelszaak 328 gram cannabis gevonden, net als verpakkingsmateriaal voor drugs en 1.200 lachgaspatronen. “Tijdens de doorzoeking vonden we ook 28 rollen nagemaakte restafvalzakken”, zegt de politie. De spullen werden allemaal in beslag genomen en de winkel werd na afloop van de actie verzegeld.

De twee aanwezigen in de zaak bleken illegaal in België te zijn, zij werden gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter. “Een van hen is aangehouden wegens inbreuken op de drugswetgeving”, bevestigt het parket. “Hij verschijnt vrijdag voor de raadkamer.”

© sare

© sare

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER