Volledig scherm

Afscheid in mineur: Red Flames hard onderuit tegen Denemarken in Portugal (0-4)

Red FlamesEen wedstrijd om heel snel te vergeten. De Red Flames hebben hun laatste wedstrijd in de Algarve Cup verloren met 0-4 van Denemarken. Het Deense team sleept zo de vijfde plaats in de wacht. België kwam amper in het stuk voor. Doelvrouw Evrard ging niet vrijuit bij de eerste twee goals. 

8 reacties

  • André Vermaelen

    4 jaar geleden
    Aan de Vissers, Lanckrieters, en de Van Calsters van deze wereld, jullie hebben voetballend geen schijn van kans tegen gelijk welke van deze dames.
  • Lois Verdonk

    4 jaar geleden
    De drie voetbalkenners hier onder, raken in een duel tegen drie Yellow Flames(dat zijn 16 jarige meisjes) geen bal. Wedden ?
  • Germain De Block

    4 jaar geleden
    En die willen dan een vol stadion.serneels mischien vervangen door een trainer.
  • Hendrik Peetersen

    4 jaar geleden
    België heeft al een grote achterstand ingehaald en ze hebben zeer sterke jonge generatie van 16 jarige meisjes. Veel van de klager kunnen niet, hebben nooit, en zullen nooit zo voetballen als deze dames.
  • Lucas Vissers

    4 jaar geleden
    Niet om aan te zien ! En die willen veel geld verdienen !
  1. Vergeet ‘admin’ en ‘passw00rd’: met deze zes tips heb jij wél een veilig wachtwoord
    Independer

    Vergeet ‘admin’ en ‘passw00rd’: met deze zes tips heb jij wél een veilig wachtwoord

    Uit recent onderzoek van NordPass blijkt dat veel Belgen wachtwoorden gebruiken die eenvoudig te raden zijn. Wat zij onvoldoende beseffen, is dat dit zware gevolgen kan hebben, aangezien je zo een makkelijk doelwit bent voor online hackers. Vorig jaar nog waren liefst een half miljoen Belgen slachtoffer van een datalek. Hoe kan jij voorkomen dat jouw Facebook-account of wifi-netwerk gehackt wordt? Met deze zes simpele tips van Independer.be stel jij een niet te kraken paswoord op.
  2. Beerschotfans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Beerschot­fans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Woelige start voor Thorsten Theys op het Kiel. De voormalige CEO van KV Oostende werd begin deze week door de Saoedische meerderheidsaandeelhouders van United World aangesteld als vervanger van de afscheidnemende CEO Frédéric Van den Steen. Een beslissing die niet in consensus genomen werd met de Vlaamse minderheidsaandeelhouders Vrancken en Verellen en duidelijk ook niet naar de zin is van een groot deel van de Beerschotaanhang. Zij zijn United World liever kwijt dan rijk en moeten niet weten van de aanstelling van Theys. Die laatste vond donderdagavond dan ook zijn motor aan de ketting gelegd met een niet mis te verstane boodschap: “Rot op garnaal! Niet welkom op’t Kiel!”
    Antwerpen