Onrustwekkende verdwijning in Oostende blijkt moord, man bekent de feiten

© dji

In de zaak van een onrustwekkende verdwijning in Oostende is gebleken dat het slachtoffer met geweld om het leven werd gebracht. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een 38-jarige man heeft de moord op de 67-jarige vrouw bekend.

jvh

De brandweer werd woensdagmiddag opgeroepen om een tent te plaatsen in de Voorhavenlaan in Oostende. Dat gebeurt bijvoorbeeld wanneer een lichaam aan het oog van voorbijgangers onttrokken moet worden. In eerste instantie was het onduidelijk wat er precies aan de hand was. Het parket communiceerde woensdagnamiddag enkel dat er sprake was van een onrustwekkende verdwijning: E. B. (67) bleek al sinds maandag verdwenen te zijn.

Ondertussen staat volgens het parket vast dat de vrouw met geweld om het leven werd gebracht. Een bewoner van het appartementsgebouw waar de vrouw woonde, werd naar aanleiding van dat overlijden gearresteerd. “Hij heeft de feiten bekend”, klinkt het in een mededeling van het Brugse parket.

De 38-jarige man zal donderdag op verdenking van moord voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter. Die zal beslissen over de aanhouding van de man. Als de verdachte aangehouden wordt, zal hij dinsdag in Brugge voor de raadkamer moeten verschijnen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen