AP
Volledig scherm
© AP

Bernie Sanders laat zich niet kisten door tegenvallende voorverkiezingen: “We winnen het ideologisch debat, maar verliezen strijd om verkiesbaarheid”

Bernie Sanders, de Democraat die het bij de Amerikaanse verkiezingen in november hoopt op te nemen tegen president Trump, staakt zijn campagne voorlopig niet. Zijn partijgenoot Joe Biden ligt momenteel flink voorop in de voorverkiezingen die de Democratische kandidaat moeten aanduiden, maar Sanders wil het tij nog doen keren. Dat zei hij vandaag tijdens een persconferentie.

8 reacties

  • jan wuyts

    4 jaar geleden
    waarschijnlijk de grote ommekeer na het debat zondag.
  • Andy Mertens

    4 jaar geleden
    Als hij het debat had gewonnen had hij meer stemmen gehad. Ze gaan gewoon niet akkoord met Bernie, zo ver dat ze liever een dementerende Biden verkiezen.
  • Jacques-Philippe Leclerc

    4 jaar geleden
    De democraten hebben nu al meer dan $256,636,433 miljoen uitgegeven. En op het einde, zal het hun meer dan 1.4 miljard kosten om te proberen Trump te verslaan. Dat Biden, Bernie kan verslaan staat nu op 68%. Trump heeft volgens NBC een kans van bijna 72% om te winnen in november, waarbij Biden een kans heeft van 32%. NBC gaf ook Trump in 2016, 0% kans om te winnen. Dat Hillary als VP uit de bus komt, staat op 45%. Miljonair Bernie (3.1 miljoen) had nooit geen enkele kans om president te worden.
  • Jef Smeyers

    4 jaar geleden
    Hebben ze daar in de VS niets anders dan deze 2 versleten karkassen om de huidige president uit te dagen?
  • Marc Devuldere

    4 jaar geleden
    Bernie de man die er voor gezorgd heeft dat Trump verkozen werd.