Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Nieuwe schoolrichtlijnen voor coronavirus: geen excursies, telefonisch oudercontact, preventieve sluiting niet aangewezen

De Vlaamse scholen hebben vandaag scholieren en ouders geïnformeerd over de nieuwe richtlijnen in verband met de corona-gezondheidscrisis. De richtlijnen gelden voor minstens 1 maand, met herziening op 31 maart. De scholen kregen hiervoor een modelbrief ter beschikking.

28 reacties

  • Verstappen Martine

    4 jaar geleden
    Neem een voorbeeld aan PXL in Hasselt allemaal thuis studeren.
  • Kristof Dewinter

    4 jaar geleden
    Maar de zwemlessen gaan gewoon lekker door
  • Pascale Simmonds

    4 jaar geleden
    Het waterpokken seizoen staat voor de deur, een aanslag op het immuunsysteem van kleuters... hopelijk heeft men er aan gedacht ... of wacht men het gewoon af ?
  • Jacques Hillaert

    4 jaar geleden
    Er zijn toch een paar beslissingen waar ik vragen bij heb, allereerst, evenementen met minder dan 1000 mensen zijn ok, wat een onzin, precies of 750 , 500 , 100 of 10 mensen kunnen het virus niet doorgeven, 1000 of 1001 mensen wel, gewoon onzin, schrap al de evenementen en speel geen struisvogelpolitiek, ten tweede , verplicht wie buiten moet komen om handschoenen en een mondmasker te dragen, ten derde talm niet tot het te laat is !!
  • Jean Emare

    4 jaar geleden
    Dus alle sportcompetities met wedstrijden waarbij 50-500 mensen gemiddeld zijn.. afgelast tot eind maart.. maar de scholen blijven open. Begrijpen wie begrijpen kan.