Marc Van Ranst
Volledig scherm
Marc Van Ranst © VTM NIEUWS

Kunnen we in de paasvakantie op reis? De belangrijkste vragen uit coronaspecial VTM NIEUWS beantwoord

In een special van VTM NIEUWS legde nieuwsanker Stef Wauters woensdag uw meest prangende vragen over het coronavirus voor aan viroloog Marc Van Ranst, ontslagnemend minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) en Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V).

93 reacties

  • Bernard Van Gompel

    4 jaar geleden
    Hoe zit het met de poetshulpen in de sector VD dienstencheques?Daar is nog steeds niks over bekend maar vakbonden vragen een stop aan Federgon!
  • Daniel Van Wonterghem

    4 jaar geleden
    Dat reizen ten strengste word afgeraden, daar kan ik inkomen. Maar wat moet er gebeuren met de internationale transporten van goederen en levensmiddelen. Niet alle levensmiddelen komen van bij onze landbouwers, mogen deze transporten nog wel gebeuren ??
  • Patricia De Cock

    4 jaar geleden
    Alle cafés en restaurants dicht! Oké, daar kan ik inkomen, maar op de luchthaven kan je gezellig gaan drinken en tafelen, waar zit de logica? Daar zitten veel meer mensen bijeen dan in een klein gezellig restaurant of café. En van her en der en alle nationaliteiten !
  • Lieven tanghe

    4 jaar geleden
    Op vakantie gaan verbieden !
  • Marko Decandt

    4 jaar geleden
    Ik wil niet per se naar mijn reeds geboekte vakantie, maar van mijn vakantieplaats komt ook wel geen enkel signaal dat het niet mag doorgaan. Als ze dan hopen dat iedereen zelf beslist zijn vakantie op te zeggen en dat ze al het betaalde geld zomaar kunnen cashen, sorry hoor. Ik wil juist wel dat het geannulleerd wordt, maar wil wel mijn geld terug. En als ik dat zelf beslis, is dat niet het geval. Echt proper is dat dan niet van de organisatie waar ik op vakantie zou gaan (Center Parcs).