VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Correspondente Greet De Keyser over inreisverbod: “Vanaf zaterdagochtend 7.00 uur geen Europees vliegverkeer naar VS meer”

VTM Nieuws-correspondente Greet De Keyser legt de gevolgen van het inreisverbod voor vliegverkeer uit de Europese Unie naar de Verenigde Staten uit. President Donald Trump kondigde dit verbod afgelopen nacht aan in een televisietoespraak. Hij wil zo de verdere verspreiding van het coronavirus in de VS indijken.

15 reacties

  • Denis Stock

    4 jaar geleden
    Kan er geen verbod opgelegd worden voor Amerikaanse vligtuigmaatschappijen en haar burgers. We moeten Trump hierin helpen of bijstaan.
  • christian demeester

    4 jaar geleden
    Waarom is er een uitzondering voor Engeland en Ierland? Als ik Europa zou zijn, doe ik net hetzelfde evenals voor vrachtverkeer.
  • Paulina Buelens

    4 jaar geleden
    @ paola nerozzi wat is hier iets goed voor economie?? Weet u hoeveel vluchten per dag van hele Europa naar VS vertrekken en terugkomen??
  • Bob Croux

    4 jaar geleden
    Dus de Amerikanen die hier rondlopen zijn virusvrij op basis van hun paspoort. "Amerika first" is deels ingegeven voor zijn verkiezingen, maar tegen dan is iedereen dat vergeten. Tump mag helaas niet naar EU komen want er is een foto waar hij een intussen besmet Amerikaan de hand drukt. Ook 14 dagen in quarantine voor hem.
  • Verstappen Martine

    4 jaar geleden
    @ Bern, welke regering, die mogen zogezegd geen beslissingen nemen.