.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo news

Het voetbalhart van onze chef voetbal bloedt: “Misschien moeten we er gewoon even mee ophouden”

15 reacties

  • Yann Sohie

    4 jaar geleden
    Willen ze in Brugge ook alle wielerwedstrijden zoals de Driedaagse annuleren aub of denk de burgemeester enkel aan zichzelf
  • Frits Vandenberge

    4 jaar geleden
    Mij zou het niet storen om de play-offs dit jaar te schrappen. Misschien ook de gelegenheid om het format te herzien zoals in Nederland. Daar is al 10 jaar de eerste na de reguliere competitie de kampioen en speelt Champions League. De play-offs daarna dienen om de overige Europese tickets toe te wijzen. In de play-offs in NL starten de ploegen met nul punten.
  • Michael Steyaert

    4 jaar geleden
    Nog 1 wedstrijd voor de play-offs, die kunnen ze afwerken en dan het seizoen afsluiten. Dit is het meest realistische scenario.
  • willem merken

    4 jaar geleden
    Voor mij mogen ze stoppen, hebben de spelers vervroegd verlof en kunnen ze gaan skiën in Italië.
  • marc swennen

    4 jaar geleden
    Hoe jammer en moeilijk dit ook is. Dit is een pandemie. Hier geldt maar 1 nuchtere oplossing, alles stop zetten en hopen dat we als gemeenschap hier doorkomen en niet teveel mensenlevens moeten opofferen. Al de rest is bijzaak en is van ondergeschikt belang. Dus als we nog van sport en al het andere willen genieten moeten we nu ons gezond verstand gebruiken en heel goed de ernst van deze situatie inschatten.