Directeur-generaal bij De Lijn Roger Kesteloot.
Volledig scherm
Directeur-generaal bij De Lijn Roger Kesteloot. © BELGA

"Beeld dat Pano over De Lijn schetst, is achterhaald”

Directeur-generaal bij De Lijn Roger Kesteloot betreurt het beeld dat geschetst wordt van de vervoersmaatschappij in de Pano-reportage van woensdag. "Er worden ernstige problemen aangehaald in de reportage, maar sinds het maken van de beelden zijn die zaken wel al aangepast.”

16 reacties

  • emiel Clarijs

    4 jaar geleden
    Achterhaald ?, nee ze gaan nog wat knoeien met wat ooit 'Antwerpen tramstad' was, mensen nog wat meer laten overstappen met telkens extra wachttijden gratis erbij, en dan verbaasd zijn dat er nog minder gebruikers zullen zijn.
  • Dietrich Vandrey

    4 jaar geleden
    In dit land kan men zulke reportages over vanalles en nog wat maken want alles draait hier vierkant. Wij zijn precies een 4de wereldland. Triestig.
  • Gunter Verleyen

    4 jaar geleden
    Na Lieten is hij de meest incompetente, sinds zijn aantreden dondert De Lijn de afgrond in, die man beschikt niet over de nodige communicatie -en manager-skills, hij is politiek neergezet in de directeursstoel en dat merken we elke dag.
  • anne ecran

    4 jaar geleden
    Verbaasd me niets dat de lijn verlies maakt - zoveel zwartrijders vooral op de trams , er is toch nooit controle en als de controleurs opstappen stappen de zwartrijders aan de eerstvolgende halte af om gewoon op de volgende tram te stappen !
  • Paul Boutsen

    4 jaar geleden
    Iedereen weet dat Pano er juist is om kritiek te geven op basis van politieke kleur. Had de ceo van de Lijn een rode of groene partijkaart gehad, de reportage zou niets anders dan een lofrede geworden zijn.