Politie op zoek naar man die jonge vrouw (18) probeerde te ontvoeren in Schaarbeek

© Federale Politie

Op vrijdag 18 november werd een 18-jarig meisje in de Schaarbeek slachtoffer van een poging tot ontvoering. De politie verspreidde een opsporingsbericht.

Rond 7.20 uur het kruispunt van de Milcampslaan en de Diamantlaan verliet een man zijn dubbel geparkeerd voertuig. Hij sprak het meisje aan en liep haar achterna. Hij greep haar vast maar zij verweerde zich, schreeuwde en kon zich losrukken van haar belager.

Vuilnisophalers, die door het geschreeuw van het meisje werden opgeschrikt, deden de man vluchten. De dader is tussen 20 en 25 jaar oud en van Noord-Afrikaanse origine. Hij is ongeveer 1,70 m groot en normaal gebouwd. Hij heeft bruin haar. Hij heeft een ongelijk gezicht en moeilijkheden om zich uit te drukken. Hij verplaatst zich met een klein donker voertuig.

Indien u deze man herkent of u heeft informatie in verband met deze poging tot ontvoering of u was u rond die tijd bij de Milcampslaan, gelieve contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800/30 30 0 of per mail via opsporingen@police.belgium.eu.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen