In het Sint-Blasius-ziekenhuis in Dendermonde wordt een verdieping klaargemaakt voor de opvang van patiënten met het coronavirus.
Volledig scherm
In het Sint-Blasius-ziekenhuis in Dendermonde wordt een verdieping klaargemaakt voor de opvang van patiënten met het coronavirus. © Geert De Rycke

Ziekenhuisnoodplan afgekondigd: niet-dringende ingrepen en consultaties opgeschort, (bijna) geen bezoek meer

Alle ziekenhuizen schorten vanaf morgen (zaterdag) niet-dringende consultaties, onderzoeken en ingrepen op. Ook vanaf zaterdag wordt het bezoek aan alle ziekenhuizen beperkt. Dat meldt minister van Gezondheid Maggie De Block vanavond.

3 reacties

  • Erwin VD

    4 jaar geleden
    @Angelo Jansens: ofwel beval je thuis en is dit probleem opgelost of je zit echt niet in met hett virus en bent voorstander van een uitgebreide pandemie! Het is niet omdat je niet behoort tot de risicogroep , dat je het virus niet in je hebt en andere kan besmetten hé! Lees alle artikelen duidelijk en volledig! Denk dat er al genoeg uitleg gegeven is hierover op alle kanalen.
  • Angelo Janssens

    4 jaar geleden
    Ik moet binnenkort bevallen, is er zelfs geen bezoek toegelaten met moeite mijn ventje. Alles word van ons afgenomen.. terwijl dat geen risicogroepen zijn. Onze ouders zo teleur gesteld.. eerste klein kind en niet eens naar het ziekenhuis mogen komen. Hartbrekend!
  • Frank Troch

    4 jaar geleden
    En wat houdt dit concreet in? Iets meer info aub...