Een karretje op een winkelkar. Sommige klanten zijn zwaar aan het hamsteren geslagen.
Volledig scherm
Een karretje op een winkelkar. Sommige klanten zijn zwaar aan het hamsteren geslagen. © Photo News

Stormloop op supermarkten nergens voor nodig: overal nog meer dan voldoende voorraad

Zien hamsteren, doet hamsteren. En dus stonden er vanochtend, net als gistermiddag, aan heel wat warenhuizen ongeziene rijen. Nergens voor nodig, blijven de ketens uitschreeuwen. “Er is nog voorraad genoeg.” Ook morgen zijn alle warenhuizen gewoon open. Dan verwachten de ketens trouwens opnieuw een ware stormloop.

41 reacties

  • Dominique Vanmullem

    4 jaar geleden
    de mensen hamsteren omdat ze de politiek niet meer geloven. de politiek oogst nu wat ze al jaren zaaien. de mensen gaan zelf voor weken in quarantaine.
  • christoph corthals

    4 jaar geleden
    Ze hebben geen vertrouwen in polititie, wie kan ze ongelijk geven,... Lees hier veel reacties om dit soort gedrag goed te keuren terwijl meeste van deze producten achteraf weggegooid worden. Ik werk overdag, heb al twee dagen op rij achter belegde broodjes moeten gaan omdat er of geen brood, of te lange rijen zijn in de winkel... Voer een maximum regel in. Maximaal 1 krat frisdrank, maximaal 2 broden... mensen moeten meer buitenkomen dan? Niet waar! Hoelang blijf je nu buiten door lege winkels?
  • Peggy Cornelis

    4 jaar geleden
    Mijn wekelijkse boodschappen proberen doen na het werk gisteren. Bloem was er in drie winkels niet meer te verkrijgen.
  • Raoul Rouma

    4 jaar geleden
    De oorzaak is niet ver te zoeken. De mensen geloven de politici en raadgevers niet meer, we worden bedrogen waar we bijstaan en hun laksheid van beleid maakt dat de geen vertrouwen meer hebben in hun gelul. Eigenbelang gaat voor algemeen belang, waar zouden we dat geleerd hebben!
  • Marc Van Looy

    4 jaar geleden
    En dan weken aan een stuk hetzelfde moeten eten, of alles de vuilbak in wegens er genoeg van hebben of rot. Goed nagedacht pippo's!