AP
Volledig scherm
© AP

Bill Gates verlaat bestuur Microsoft

Bill Gates, medeoprichter van softwaregigant Microsoft, stapt uit het bestuur van het technologiebedrijf. Dat maakte hij bekend op zijn blog. De miljardair wil meer tijd besteden aan zijn filantropische projecten.

5 reacties

  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    Jammeren kan iedereen, maar hij is verantwoordelijk voor het grootste PC besturingssysteem en bracht iedereen toegang tot de PC. Niemand doet 100% goed in zijn leven, iedereen maakt fouten. Maar wat Bill presteerde maakt hem tot een der groten van onze tijd!!
  • Yvan Lissens

    4 jaar geleden
    Grote meneer met het hart op de juiste plaats.
  • frans wimpers

    4 jaar geleden
    nu er aan windows bijna niets meer fatsoenlijk werkt , verlaat hij het ,goed gezien!
  • karl van dyck

    4 jaar geleden
    Velen zien deze mensen als pioniers en diegene die mee hielpen aan de vooruitgang in de wereld waarin we nu zitten, door computers wereldwijd voor iedereen toegankelijk te maken en de daarbij horende sociale media.Maar eigenlijk liggen ze mee aan de achteruitgang waar we nu in verzeild geraakt zijn. Vooruitgang = Achteruitgang en uiteindelijk de ondergang.
  • Geert Landsman

    4 jaar geleden
    De miljardair die nooit belastingen betaalde en zijn foundation dient net als bij de rest enkel om belastingen te vermijden. Deze lieden zijn een pest voor de planeet en buiten alles en iedereen uit voor een paar centen. Bijdragen aan de maatschappij doen ze niets.