Deze Nederlandse magazijnmedewerker maakt zich nog geen zorgen over een mogelijk tekort aan wc-papier.
Volledig scherm
Deze Nederlandse magazijnmedewerker maakt zich nog geen zorgen over een mogelijk tekort aan wc-papier. © Twitter

Magazijnmedewerker drijft spot met ‘hamsteraars’ van wc-papier in video

In de landen die door het coronavirus zijn getroffen, wordt flink gehamsterd. Naast etenswaren slaan mensen ook stevige voorraden wc-papier in. Een Nederlandse magazijnmedewerker maakt zich echter voorlopig nog geen zorgen. Met zijn videoboodschap probeert de heftruckchauffeur duidelijk te maken dat er nog genoeg wc-papier is om ieders achterwerk schoon te vegen, ook in coronatijden.

76 reacties

  • Daisy De Smedt

    4 jaar geleden
    Als ik moet kiezen tussen een pak wc papier of een brood is mijn keuze snel gemaakt. Je kiest toch eerst iets wat je nodig hebt om te leven en dan de 'luxe'.
  • Ivo De groot

    4 jaar geleden
    Strategische reserve
  • Paul Jansen

    4 jaar geleden
    Schitterend wie denkt er nu aan wc-papier? Vroeger was er simpel wc-papier of de frut, Nu hebben we hele rekken met dubbel tripel gelaagd, extra zacht, geparfumeerd en noem maar op, en toch nog hamsteren? Misschien gaan ze die rollen opeten later, ik zou zeggen smakelijk eten!
  • Marc Van der Vloedt

    4 jaar geleden
    @Michael Van Acker, de veiligheid- en preventieadviseur van Ivago zal niet kunnen lachen als de ophaaldienst voor oud papier geconfronteerd zal worden met uitwerpselen. Misschien zullen ze nu steeds en onderzoeksteam meesturen en telkens een GAS boete of PV geven !
  • Elsie Gosse

    4 jaar geleden
    Mensen die enkel wc-papier hamsteren in hun winkelkarretje krijgen er een goed gevoel van, net als vroeger: een volle kar voor minder als 25 euro.