Photo news
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo news

Onze opinie. Als het land lam ligt, moet de politiek bewegen

28 reacties

  • Jack Pot

    4 jaar geleden
    Ik wil vooral nieuwe verkiezingen . Want gans die corona gekte komt al die verliezende trado partijkes heel goed uit !!!
  • Lambrechts Gilberte

    4 jaar geleden
    Ik ben heel content over de maatregelen vd regering op dit moment. Als er nog meer zieken komen zal iedereen moeten thuisblijven zoals in Spanje.
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Sprookjes bestaan wel maar het is niet de werkelijkheid. Het is al lang duidelijk dat de belgische politiek geen interesse heeft in het landsbelang, alleen het partijbelang en het persoonlijk belang van de dames en heren telt. Het grof van de mensen is dat al lang meer dan beu. Meer en meer memsen stemmen dan ook op "alles" behalve de traditionele partijen. Hopelijk komt er eens een nieuwe partij die echt voor verandering zorgt.
  • Sonja De Grave

    4 jaar geleden
    Hallo Crevits, Beke, nog altijd niet begrepen dat jullie postje minder belangrijk is dan het welzijn van alle Belgen ? Als we deze opiniepeiling (?) mogen geloven dan heeft jullie egoistische houding voor jullie partij niet veel opgeleverd, integendeel.
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    De politiek moet bewegen met iemand zoals een DeWael ? Samen met een Don DeCroo de grootste graaier en profiteur in de Belgische geschiedenis ? Die graaier en profiteur en de man die elke verkiezing negeert voor eigen verrijking gaat nu België aan een regering helpen ? De sprookjes zijn de wereld niet uit . Wanneer gaat men die kerel nu een definitief op non actief zetten .