ANP
Volledig scherm
© ANP

Wetenschappers claimen vondst antilichaam tegen COVID-19: “Ons medicijn kan er eerder zijn dan vaccin”

Wetenschappers van het Erasmus MC en de Universiteit Utrecht claimen de vondst van een antilichaam tegen COVID-19. De wetenschappelijke publicatie van de groep van tien wetenschappers ligt ter beoordeling klaar bij het toonaangevende tijdschrift Nature, meldt Erasmus Magazine, dat de ontdekking een wereldprimeur noemt.

36 reacties

  • Wilfried Vandekerckhove

    4 jaar geleden
    Ik hoop dat ze gelijk hebben en ga daarvoor alleen kaars laten brandenen hoop dat allen die daar in nog geloven hetzelfde doen en dar diegenen die daar niet in geloven toch ook hetzelfde doen want wat niet baat Schaad ook niet.
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    En wie zegt dat die mensen niet gestorven zijn door het testen met dit middel. Alles onder het mom van corona en alles op corona steken komt hun dan toch wel goed uit.
  • Bram Decoster

    4 jaar geleden
    Kan hier mij iemand alstublieft vertellen of er blijvende schade is of niet ?
  • Don Tessers

    4 jaar geleden
    Het zou best kunnen dat deze wetenschappers iets gevonden hebben. Echter over de hele wereld claimen nu wetenschappers dat ze iets gevonden hebben. Wat denkt men dat deze run op ontwikkeling van vaccins zal teweeg brengen bij de Farma? Miljarden..
  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Louis Meuleman Laat ons hopen dat dit medicijn werkt en snel beschikbaar is en eerst in Europa de mensen mee helpen en pas uitvoeren naar andere landen als hier het virus uitgeroeid is wand volgens die gekke Amerikaan is het toch de schuld van ons en zijn de medische zorgen ginder toch zoveel beter