Koen Wauters met zijn ex-partner Valerie De Booser en hun kinderen zoon dochter Nono en Zita.
Volledig scherm
Koen Wauters met zijn ex-partner Valerie De Booser en hun kinderen zoon dochter Nono en Zita. © Dieter Bacquaert

Ook Zita en Nono, de kinderen van Koen Wauters, zitten thuis vanwege corona: “Ze mogen niet 3 weken lang op hun Playstation spelen”

ShowbizzDe nieuwe maatregelen tegen corona treffen iedereen, en dus ook onze BV’s en hun kinderen. Zita (15) en Nono (13), de kroost van Koen Wauters (52) en zijn ex-vrouw Valerie De Booser, moeten dus ook drie weken lang thuisblijven van school. Dat betekent echter niet dat het alleen nog speeltijd is, aldus Koen vanochtend op Radio 2.

13 reacties

  • Anne Lieshout

    4 jaar geleden
    En waarom is het nu voor hun kinderen zo erg dat het in het nieuws moet komen. Er staan nu 10-duizenden ouders met hun handen in het haar omdat ze geen uitweg weten. En dat ze geen verlof (onbetaald) of de centen hebben om dit te overbruggen. Maar de Wouters komt in beeld.
  • Patrick Jans

    4 jaar geleden
    @ Rony Schouteere: het gaat hier niet om geld hebben of niet. Alle concerten zijn gecancelled, die mens zit gewoon zonder werk nu!
  • patrick smedts

    4 jaar geleden
    dat had ik nooit verwacht : ook Zijn kinderen thuis ?
  • Marc-Bernadette Van Wezemael Vermeir

    4 jaar geleden
    Ze mogen drie weken lang niet op hun Playstation spelen. Klinkt beter, en wat is hier speciaal aan? Zijn deze kinderen anders dan die van de niet bekende medemens?
  • Godfrey Vaes

    4 jaar geleden
    Ocharme toch, krijg spontaan medelijden. Ze kunnen zich bezighouden in hun indoor-zwembad, jacuzzi, sauna , hun privé-bioscoop...