Prinses Elisabeth mag nog niet naar huis.
Volledig scherm
Prinses Elisabeth mag nog niet naar huis. © BELGA

Prinses Elisabeth kan voorlopig niet naar huis wegens corona-maatregelen in Wales

RoyaltyHet koningspaar staat voor een belangrijke afweging bij de studie van oudste dochter prinses Elisabeth (18) en haar verblijf op het Atlantic College in Wales, waar ook koning Willem-Alexander naar school ging. In verband met de verspreiding van het coronavirus heeft de school strenge maatregelen aangekondigd, meldt Het Nieuwsblad.

17 reacties

  • paul van gele

    4 jaar geleden
    Dat is nu eens groot nieuws ! Onze toekomestige konigin die kan rekenen op het luxe leven dat ze ga leiden van de hard werkende belasting betaler kan niet naar huis toe. Zij zelf kan er ook niet aan doen dat ze in dat luxe nest is geboren natuurlijk.
  • leen hanssens

    4 jaar geleden
    Ze zal niets te kort komen.
  • Louis Staal

    4 jaar geleden
    Ik ben een kind van de jaren vijftig, opgegroeid in de jaren zestig en volwassen geworden in de jaren zeventig. Wat ik dagelijks lees en hoor over menselijke situaties (niet over politiek) doet me besluiten dat de mens een pak harder en ongevoeliger is geworden. We hebben het te goed denk ik dan. Je spreekt hier over ouders en hun kinderen. Empathie is hier wel op zijn plaats.
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Daar zal ze niet om treuren . Het word toch allemaal betaald door de bevolking . Plus een zeer riante vergoeding elke maand. Je zou voor minder weg blijven.
  • Jos Temmerman

    4 jaar geleden
    Ochottekes toch, met haar 2500 euro per dag zal daar wel iets op te vinden zijn zeker ?