Bart De Wever
Volledig scherm
Bart De Wever © Printscreen video VTM Nieuws

De Wever roept op tot noodregering: “Er moet onmiddellijk iets gebeuren op federaal niveau”

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) roept op tot een noodregering. Dat zegt hij vandaag aan VTM Nieuws. “We moeten de handen in elkaar slaan”, klinkt het overtuigend. 

25 reacties

  • Jaak Casteleyn

    4 jaar geleden
    Gaat algauw proberen op de kar springen, is in niets beschaamd die omhooggevallen burgemeester. Nu de regering puik werk aan het leveren is wil hij ook een graantje meepikken met natuurlijk het resultaat van de peiling in het achterhoofd en uiteraard heeft hij het weer over de bedrijven, zijn minachting voor de burgers en vooral zwakkeren zal hij nooit kunnen laten.
  • Lucie Vervaeke

    4 jaar geleden
    Goed dat Bart De Wever de leiding neemt. Groot politicus. Zal Nva terug naar de 35% brengen. Top
  • Luc Ver Eecke

    4 jaar geleden
    Hij is daar ook den blèter , noodregering als het kalf verdronken is . Denkt nog een centje mee te pakken . Nieuwe verkiezingen , ah ja gaat niet gaan door covid 19 . Alles gaat nu de schuld van covid 19 zijn !
  • Ludo Grauls

    4 jaar geleden
    Toch logisch dat de meest intelligente politicus van de grootste partij de leiding neemt. De andere partijen hebben niemand en zeker de PS niet.
  • emiel Clarijs

    4 jaar geleden
    Nu Mevrouw Wilmès en haar regering puik werk levert staat bartje klaar om met de pluimen te gaan lopen, heeft waarschijnlijk de laatste peilingen onder ogen gekregen, totaal ongeloofwaardig dat 'hij' nu plots de redder des vaderlands gaat spellen.