Brussels Airport.
Volledig scherm
Brussels Airport. © Photo News

Alle reizen naar het buitenland worden afgeraden

Alle reizen naar het buitenland worden afgeraden. Dat staat te lezen op de website van de federale overheidsdienst Buitenlandse Zaken. Vermits wereldwijd landen maatregelen treffen om het coronavirus in te dammen, is het risico voor Belgische burgers om geblokkeerd te raken te hoog geworden.

19 reacties

  • leen hanssens

    4 jaar geleden
    Een verbod opleggen, of reizen op eigen risico.
  • Alfred LEEMANS

    4 jaar geleden
    Weer een halve maatregel van een regering onder deze dame. Afraden helpt niet. Op dit ogenblijk is een verbod de enige zinnige maatregel.
  • Georges Vande Velde

    4 jaar geleden
    Afraden neen “ verbieden” is de juiste beslissing. Afraden doet twijfelen en dat kan niet , er moet drastisch ingegrepen worden maar wat doet de politiek en vooral Europa ? Halfslachtige onduidelijke maatregelen. Weg met Europa en de Belgische klungelaars .
  • Marc Baeyens

    4 jaar geleden
    Zelfs de man van Rutten organiseerde nog feestjes. Dat zegt veel over haar hypocriet politiek optreden als partijvoorzitter en de serieux van OPEN vLD.
  • petra passchijn

    4 jaar geleden
    Niet iedereen die reist is toerist. Niet iedereen reist voor plezier. Er zijn mensen die buiten europa op schepen zitten. Die moeten bevoorraad worden en waar de bemanning afgelost moet worden. Die aflossing gebeurt via vluchten. Grenzen volledig sluiten is niet haalbaar,