© ID/ photo agency

Kris Peeters én familie De Wever op Warmathon Music for Life: “Fantastische sfeer, hier in Antwerpen”

Zowel Bart De Wever (N-VA) als Kris Peeters (CD&V) liepen hun rondjes in het Rivierenhof deze namiddag. Was het een beetje de start van de Antwerpse campagne van CD&V-lijsttrekker Kris Peeters? “Fantastische sfeer hier”, zei hij alvast op Twitter. Bart De Wever bracht dan weer zijn familie mee.

ph

Enkele weken geleden kondigde federaal minister Kris Peeters zijn verhuizing naar Antwerpen aan met oog op zijn CD&V-lijsttrekkersschap bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Dat hij in Antwerpen heeft gestudeerd en er graag komt, is voor de Antwerpenaar wellicht niet genoeg. Dus wordt het campagne voeren en zieltjes winnen in Antwerpen, bijvoorbeeld op de Warmathon ten voordele van Music for Life, woensdagnamiddag in het Rivierenhof in Deurne.

Dat leek ook Bart De Wever niet te zijn ontgaan. Als Deurnenaar mocht hij op dit ‘lokale’ parcours niet ontbreken en hij bracht zelfs zijn echtgenote Veerle Hegge en drie van zijn vier kinderen mee voor een loopje voor het goede doel. Op de foto: mama en papa De Wever met jongste zoon Simon en oudste dochter Katrien. Ook Liesbet, de jongste dochter, liep twee rondjes mee.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER De Warmste Week