Barcelona.
Volledig scherm
Barcelona. © REUTERS

Parket onderzoekt fraude met grote bestelling mondmaskers, recordaantal doden in Italië

In ons land zijn gisteren 197 nieuwe infecties vastgesteld. De teller staat nu op 886. Er zijn helaas ook al vier sterfgevallen. Vandaag overleggen de partijvoorzitters opnieuw over een mogelijke noodregering. In de strijd tegen Covid-19 besliste de regering donderdag om lessen op te schorten en bars en restaurants te sluiten. Ook buiten België worden drastische maatregelen genomen. 

143 reacties

  • Jozef Vermeiren

    4 jaar geleden
    En waarom moest Batibouw absoluut doorgaan? Moesten ze daar ook geen controle doen? Hetzelfde in onze luchthavens na de terugkeer uit de skivakantie! Vele besmettingen zijn daaruit zeer vlug vastgesteld!
  • Patrick Verbelen

    4 jaar geleden
    De Block neem nu eindelijk eens de volle verantwoordelijkheid, of kras op. We zijn uw besparingsleugens beu !!!!
  • Ferdinand Nuyts

    4 jaar geleden
    Fraude met grote bestelling mondmaskers bij Open -vld. Google eens ' De straffe koffie van Rutten' je kan uw ogen en oren niet geloven...!
  • franky van damme

    4 jaar geleden
    Een teken van moeder Aarde dat we al met teveel zijn.
  • andre Dewilde

    4 jaar geleden
    Het parket zal snel de waarheid achterhalen. En dàn hoor je er NIETS meer van. Er is van oplichting geen sprake. De producenten hebben éérst de achterstallen, van de staat, op slinkse wijze aangezuiverd, of gedeeltelijk althans. En NU mag de staat de volgende dringende bestelling doen. Onmiddellijk te betalen bij afhaling of ZE hebben wéér prijs. Dàt is de realiteit, ni meer ni minder. Blokske, nie alle Belgen zijn dom hé ?
  1. IN BEELD. Woestijnstad Dubai ploetert in het water na ongeziene stortregens: “Mogelijk gevolg van kunstmatig opgewekte regen”

    IN BEELD. Woestijn­stad Dubai ploetert in het water na ongeziene stortre­gens: “Mogelijk gevolg van kunstmatig opgewekte regen”

    Inwoners van Dubai beleven momenteel ongeziene taferelen. Zeldzame zware stortregens hebben de woestijnstad in een groot plonsbad getransformeerd. Volgens verschillende media viel er dinsdag op één dag tijd evenveel regen als normaal in een jaar. Dubai International Airport, één van de drukste luchthavens ter wereld, werd helemaal lamgelegd door het noodweer. Ook woensdag blijft het vliegverkeer nog ernstig ontregeld. Elders staan winkelcentra en wegen onder water, beelden op sociale media tonen luxewagens als Rolls-Royces mistroostig dobberend in het water. Opvallend: het noodweer is mogelijk het gevolg van kunstmatig opgewekte regen.