Bijeenkomst van de Nationale Veiligheidsraad op 12 maart 2020.
Volledig scherm
Bijeenkomst van de Nationale Veiligheidsraad op 12 maart 2020. © Photo News

Topoverleg noodregering gaat vandaag verder

De zes partijvoorzitters van socialisten, liberalen, N-VA en CD&V hebben zaterdagavond tot twee uur 's ochtends onderhandeld over de inhoud van een noodregering. In de loop van vandaag komen ze opnieuw bijeen, zo is in kringen van de koninklijke opdrachthouders vernomen.

110 reacties

  • Jeannine Verbercht

    4 jaar geleden
    Waarom zou De Wever premier moeten zijn. Iemand die dat dik tegen zijn goesting doet, moeten we niet. Wilmès doet dat goed!!!
  • Jan peeters

    4 jaar geleden
    Gilbert Vermeersch, BDW is één groot spelletje!! Nog niet opgemerkt? Al dikwijls de mogelijkheid gehad om verantwoordelijkheid te nemen, nog NOOIT gedaan. Nu komt hij tevoorschijn als hij weet dat hij in de schaduw staat, hij komt zelfs in deze immense crisistijd problemen veroorzaken, walgelijker kan niet. Hij moet nu deze regering steunen tegen Corona, het enige wat nu moet gebeuren, als men ook maar iets eerlijk zou zijn.
  • Erwin Lauwens

    4 jaar geleden
    De postjes zijn belangrijker dan een daadkrachtige regering. Dus oud nieuws. De Vlaamse partijen moeten eens goed nadenken of het niet stilaan tijd begint te worden voor een eenzijdige onafhankelijkheidsverklaring. Als Magnette en Bouchez en die groene nest (groen & ecolo) met hun dictatuur Vlaanderen blijven tegenwerken en kleineren is er geen andere uitweg meer.
  • Jan Dewolf

    4 jaar geleden
    Wie gaat dat betalen ? Bovenop de immense staatschuld komt er nog een hoop bij . Faillissementen , werkloosheidsuitkeringen , minder omzet en inkomsten dus ook voor vadertje staat . Waar gaat men besnoeien ? Zoals enkele jaren terug in Griekenland de sociale uitkeringen halveren ?
  • Norma De Wever

    4 jaar geleden
    Natuurlijk is De Wever boos, dit was de kans om zonder gezichtsverlies eerste minister te worden, hij die altijd zei lieve burgemeester te blijven, nu zou dat beide kunnen voor hem is dat hét spelletje.