Wouter Van Vooren
Volledig scherm
PREMIUM
© Wouter Van Vooren

Dit was de week van viroloog Marc Van Ranst: “Een quarantaine kondig je beter meteen af”

Hij noemt zichzelf al lachend een BV – een Bekende Viroloog. Van het lab tot de televisiestudio’s: dokter Marc Van Ranst voert een verbeten strijd met het coronavirus. Dit is zijn weekboek.

71 reacties

  • Berthie Gijsen

    4 jaar geleden
    Dat is wat ze hier in België kunnen.Boete voor dit, boete voor dat en al die graaiende politici daar wordt niks aan gedaan.Zij bestelen de bevolking,maar dat mag.Zij maken zelf hun graaiers wetten.
  • LUC HUON

    4 jaar geleden
    Ik begrijp de aanpak volledig, maar waarom wordt de grens met Nederland niet gesloten?Rutte heeft een gans andere benadering.
  • Anita Billen

    4 jaar geleden
    Een bewijs dat onze ministers echt niet bekwaam zijn om ons land te leiden zoals het moet. Wel bekwaam om het geld in eigen zak te steken. We zullen goed voelen hoe ze na deze crisis weer diep in onze portemonnee gaan zitten.
  • Urbain Schuermans

    4 jaar geleden
    het gaat mooi samen : een BV én een van nonchalanche overlopende zelfingenomen euh….persoon.
  • Jean-Pierre Brunson

    4 jaar geleden
    die dokter doet goed werk maar hij zat erbij toen de maatregelen uitgelegd werden om de dag nadien in te grijpen en hij knikte overtuigend t'is OK en nu komt hij af dat er te laat ingegrepen is begrijpe wie het begrijpen kan volgens andere virologen was het VEEL te laat en nu zie je de gevolgen