Max Verstappen
Volledig scherm
Max Verstappen © AP

Vijf jaar Max Verstappen in de Formule 1: van jongste debutant ooit tot flapuit die voor controverse zorgt

Formule 1Dag op dag vijf jaar geleden maakte Max Verstappen (22) als jongste F1-piloot ooit zijn debuut op het hoogste toneel in de autosport. Verhaal van de Belgische Nederlander die uitgroeide tot een gelauwerde én veelbesproken F1-coureur. Toptalent, maar niet bij iedereen even geliefd. 

5 reacties

  • Jan Jansen

    4 jaar geleden
    Absoluut geweldige rijder met winnaarsmentaliteit! Een winnaarsmentaliteit maakt je niet altijd geliefd maar daarvoor zitten ze ook niet in die auto! Ze zitten in die auto om te winnen! Anders kan je net zo goed thuis met poppen spelen!
  • Ivan vander heyden

    4 jaar geleden
    Echt een goede F1 rijder. Een plezier om naar te kijken. Als de andere weten dat Max eraan komt. Dan zijn ze zeker niet gerust. Hij is toch een van de beste. Top jongen.
  • Marko Decandt

    4 jaar geleden
    Vooral wilde rijder die denkt dat hij onsterfelijk is. Beetje zoals tieners zich gedragen in de maatschappij. Ze zeggen dat de ervaring komt met ouder te worden. Ik denk dat ouder worden net negatief is voor Max, hij zal meer beginnen nadenken en daardoor minder wild en onbezonnen rijden, waardoor het minder aantrekkelijk zal worden.
  • Patrick De Maesschalk

    4 jaar geleden
    Topsporter, het enige dat telt is Winnen!!
  • J Trijp

    4 jaar geleden
    Max zegt wat hij denkt,is een mooie mentaliteit , beter dan dat achterdeuren geklets!