Reporter Evelyne Boone werd tijdens de uitzending plots op de wang gekust door een onbekende man.
Volledig scherm
Reporter Evelyne Boone werd tijdens de uitzending plots op de wang gekust door een onbekende man. © VTM NIEUWS

Man opgepakt die journaliste lastigviel tijdens VTM NIEUWS: “Aanranding van de eerbaarheid”

De man die zaterdag VTM NIEUWS-journaliste Evelyne Boone vol op de wang kuste tijdens de nieuwsuitzending is opgepakt door de Antwerpse politie. Hij werd kort na het incident bestuurlijk aangehouden in het kader van illegaliteit toen hij in dronken toestand lag te slapen op de Grote Markt, meldt de politie.

20 reacties

  • danny janssens

    4 jaar geleden
    Maggie slaagt er nog niet in om besmette terugkerende reizigers in quarantaine te plaatsen. Dan lukt het deze illegaal zeker om terug in de illegaliteit te verdwijnen. Waarschijnlijk met een zoveelste bevel om het grondgebied te verlaten. België , gewoon een lachertje.
  • cindy moens

    4 jaar geleden
    Degoutante kerel... blijf met je poten/face van iemand anders "Collega’s van de mobiele eenheid hadden de man herkend van een eerdere politie-interventie." Hoe komt het dat die man dan nog in belgië is? Politie doet z'n werk, politiek en justitie faalt.
  • nancy dejonge

    4 jaar geleden
    Met een vingerwijziging van "manneke ..niet doen"..mag die vreemdeling opstappen .;en binnen kort van een uitkering verder leven!...Neen..de wet moet voor zulke mensen aangepaste straffen voorzien..strenge straffen.;Effectief uit het land zetten..op een vliegtuig zetten en droppen midden Midden Oosten ..of andere woestijn..
  • Nicolas Van Hoecke

    4 jaar geleden
    Snap soms niet hoe mensen denken. Was zijn dag nu geslaagd door die actie? Toch een kanttekening voor zij die er een man/vrouw zaak van maken, het omgekeerde gebeurt ook of het nu een kus is of borsten tonen.
  • Erwin Schauvliege

    4 jaar geleden
    Waarom pakt men die illegaal op ? Zij worden toch niet gestraft, laat staan uitgewezen. Bestuurlijk aangehouden, schrijft men. Officieel bestaat hij niet. Hoe doe je dit dan ? Men zal het terug niet willen/ durven communiceren maar wees er maar zeker van dat die man terug vrij rond loopt, op zoek naar zijn volgende prooi. Het is prettig wonen in België, voor criminelen en illegalen.