EPA
Volledig scherm
© EPA

Onderzoek naar fraude met grote bestelling mondmaskers aan ons land: “Kans lijkt miniem dat maskers nog geleverd worden”

Bij de bestelling van mondmaskers die ons land geplaatst heeft, is er mogelijk sprake van fraude door een producent in Turkije. Dat meldt minister van Volksgezondheid Maggie De Block. Het gaat om een grote bestelling die de FOD  Volksgezondheid had geplaatst en ten laatste vanavond middernacht moest geleverd worden. Er loopt een opsporingsonderzoek bij het Brussels parket. 

132 reacties

  • Joël Bornbergen

    4 jaar geleden
    uiteraard weer nen producent uit Turkije... die spelen liever oorlogske in syrië dan mee een epidemie te bestrijden die de wereld teisterd ! ook nog, dit creërde met een minderheidsregering alle macht te gaan geven...
  • joseph verbeke

    4 jaar geleden
    En dan moesten ze dat juist in Turkije bestellen!Kunnen we dat hier niet in Belgie produceren?Met een beetje wil en een steun van de overheid kunnen ze dat in een grote textiel fabriek op poten zetten.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Wie is de leverancier en wie heeft er belang bij.
  • Chris de Velde

    4 jaar geleden
    Dit moet NU een reden zijn voor de grote minister van volksgezondheid om ootmoedig te buigen en NU haar ontslag aan te kondigen eens een opvolger gevonden is. Voor zulke bestellingen in crisisperiode gebruikt men geverifiëerde leveranciers!
  • chris delanghe

    4 jaar geleden
    De belgische politiek is er in gespecialiseerd om altijd op een zeer unieke manier de pers te halen. Wegens onbekwaamheid én amateurisme. De ongeslagen kampioen, met het meeste regeringen in de wereld voor één van de kleinste landen ! Ge moet het maar doen.