VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Moet ik mijn kinderen nu thuishouden of niet? De belangrijkste vragen over school en werk in coronatijden beantwoord

 Moet ik mijn kinderen nu thuishouden morgen of niet? Wat moet ik doen als ik mij ziek of verkouden voel op het werk? Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) en Vlaams minister van Werk en Economie Hilde Crevits (CD&V) waren in de studio van VTM NIEUWS te gast om al uw vragen over school en werk tijdens de coronacrisis te beantwoorden. 

29 reacties

  • Evelyne declercq

    4 jaar geleden
    Wat met de Crèches? Die kunnen niet besmet worden? Is 1 bron van virussen en bacteriën! En die kleintjes kunnen geen afstand houden. Andere landen sluiten Crèches, en meer dan terecht! Aub, neem jullie verantwoordelijkheid en sluit ook crèches!
  • Philippe De Naeyer

    4 jaar geleden
    In Bulgarije wordt les gegeven via internet, mijn vriendin is van Bulgaarse origine. Bulgarije begot en hier zitten ze met de handen in het haar.
  • mich lee

    4 jaar geleden
    Rudy De Wever, de meeste scholen in het secundair geven online de theorielessen (en zelf testen). Voor praktijkvakken avlt dat moeilijker. In plaats van te reageren eerst is verifiëren. Scholieren uit het ASO hebben echt geen 3 weken extra vakantie
  • Kevin Vermeirssen

    4 jaar geleden
    Beste Lieve Geyter, Zonder geld kan men geen eten kopen en de leningen lopen ook nog steeds. Sommigen hebben geluk en worden thuis gezet of kunnen van thuis uit werken, maar velen niet. Mensen in de privé moeten noodgedwongen gaan werken , want binnen 2 maand is dit ook nog niet opgelost, en wat dan?
  • luc maes

    4 jaar geleden
    in alle buurlanden gaan de scholen dicht... daar kan het wel ! opvang of geen opvang