Down The Road - Peter
Volledig scherm
PREMIUM
Down The Road - Peter © Kristof Ghyselinck

Peter uit ‘Down The Road’ schept duidelijkheid: “Ik val echt alléén maar op jongens”

TV“Ik voel me veel vrijer nu”, zegt Peter (33) over zijn vertederende outing in ‘Down The Road’ in Dag Allemaal. Toch klonk het in ‘Vandaag’ plots dat hij ook op meisjes valt. In Dag Allemaal vertelt Peter hoe het écht zit. En zijn moeder Mia (74) rekent af met een ander, pijnlijk, ‘misverstand’.

4 reacties

  • Steve Depoortere

    4 jaar geleden
    Prachtig programma. Mogen ze iedere dag uitzenden.
  • robrecht Peeters

    4 jaar geleden
    waarschijnlijk al lang geleden dat hij nog eens een oogmeester consulteerde...of hij heeft geen smaak gelet op zijne bril, dus dat zou ook kunnen
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Peter, ik waardeerde al je doortastend en perfect karakter van je in DOWN THE ROAD. Veel, heeeeeeeeel veel mensen zouden eens een voorbeeld aan jou en aan gas die groep moeten nemen. En welke inborst dat je ook hebt. Voor mij ben je ALTIJD perfect geweest. Blijf zoals je bent. En niet alleen je familie houdt van jullie, zeker ook alle kijkers.
  • Ludo Wouters

    4 jaar geleden
    Een prachtig programma. De bedoeling van dit programma is de grenzen te verleggen van deze mensen. En dat doen ze zeker. Wanneer deze mensen op reis zijn krijgen ze het gevoel bergen te verzetten. Ze denken alles aan te kunnen, zelfstandig wonen, een vriendje of vriendin die geen down heeft enz.. Ik denk dat de meerderheid van deze mensen na de reis in een diep gat vallen.