© Qmusic

Qmusic-dj Sam De Bruyn preventief in quarantaine, maar toch ochtendshow

Qmusic-dj Sam De Bruyn is momenteel preventief in quarantaine, omdat hij in direct contact is geweest met een coronapatiënt. Sam is thuis en heeft op dit moment enkel een kleine verkoudheid.

Hij is vanmorgen ook gewoon te horen in de Qmusic-ochtendshow: hij presenteert van thuis uit mee met Wim Oosterlinck en Inge De Vogelaere, die elk vanuit een aparte studio in Vilvoorde presenteren. Zelf was De Bruyn toch even onder de indruk: “Het is even schrikken om te horen dat je eerstelijns contact bent met een coronapatiënt, maar dan is het meteen duidelijk dat je het zekere voor het onzekere neemt. Los daarvan, zelfs voor iedereen met een kleine verkoudheid is het op dit moment niet stoer om te gaan werken. Nog voor ik op de hoogte was van een mogelijke eerstelijnsbesmetting, had ik voor het weekend al extra opgeroepen aan iedereen om zoveel mogelijk thuis te blijven. Enkel door contact zoveel mogelijk te vermijden, kan het coronavirus gestopt worden. Lang leve de technische mogelijkheden van radio, waardoor ik mee de Q-ochtendshow kan blijven presenteren vanuit mijn living.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer